Opleidingen

Met ingang van het schooljaar 2007-2008 is binnen het Da Vinci College te Gorinchem een eigen opleiding gestart, namelijk: Europa Hairstyling Masterclass, kortweg E.H. Masterclass. Onze leerlingen volgen hun praktijklessen in het opleidingscentrum van ons bedrijf en hun theorielessen op het DaVinci College Gorinchem. Het is heel uitzonderlijk dat een erkend leerbedrijf een eigen opleiding en opleidingscentrum heeft. Wij zijn hier uiteraard heel erg trots op. Uniek aan deze formule is dat zowel de complete en erkende opleiding binnen het bedrijf kan worden gevolgd, waar je ook een werkplek hebt.

We zeggen er wel bij dat je alleen deze opleiding (klas) kunt volgen als je werkzaam bent bij ons bedrijf (een contract bij ons hebt). Als je dit niet bent, zul je gewoon in de klassen van het DaVinci College komen. Het is dus echt een eigen opleiding voor onze eigen leerlingen en geen aparte school.

Het voordeel voor de leerlingen is als volgt: je collega’s zijn ook je klasgenoten, je krijgt goede scholing, je krijgt begeleiding van goede docenten en de beste topstylisten van het bedrijf, je krijgt zoveel mogelijk extra trainingen, je bedrijf heeft veel begrip voor je schoolsituatie en andersom, wij hebben de doelstelling de leerling binnen 3 jaar een topper te maken en de sfeer is super!

Modellen gevraagd!!

Om deze leerlingen zo snel en goed mogelijk op te leiden tot allround kapster moeten ze veel trainen en daar zijn modellen voor nodig. Daarom vragen wij u te kijken naar het onderstaande lijstje en zich aan te melden als model.

Wat houdt het model zitten in?

Onze leerlingen zitten op maandag of dinsdag op school, waar u dan model kunt zitten voor een bepaalde behandeling. Ook trainen de leerlingen op een willekeurige avond in de week en heeft u dus meerdere opties om onze leerlingen te helpen. U hoeft dan uiteraard niet te betalen voor de behandeling, u haar wordt goed behandeld en u helpt onze leerlingen naar een goed cijfer!

Hieronder vindt u het soort model en de specifieke omschrijving waarvan uw haar voor de behandeling dient te voldoen:

– Kleuren: lengte van het haar maximaal 20 cm (niet behandeld met Hennakleuring).
– Knippen dame: de lengte van het haar is minimaal 7 cm.
– Knippen heer: de lengte van het haar is minimaal 7 cm en de contouren 3 cm.
– Snijden: de lengte van het haar is minimaal 7 cm (niet geblondeerd, gepermanent of gekruld).
– Permanenten: de lengten voor een permanent model zijn: de voor – en bovenkant zijn minimaal 8 cm en maximaal 15 cm. De achter – en zijkant minimaal 7 cm en maximaal 10 cm. De nekpartij minimaal 6 cm en maximaal 8 cm.
– Anders: watergolven, lang haar opsteken en wikkelen.

Aanmelden?

Stuur een brief naar:

Salon Modern Haarmodegroep
T.a.v. Mevrouw T. Brand
Voorstraat 41b
2964 AH Groot-Ammers

Bel naar: 0184-767299
Of mail naar: tamara@salonmodern.nl